21 Mayıs 2011 Cumartesi

Erkekler Neden Terk Eder?

Hiç süphesiz erkeklerin ayrilmak için kullandigi bahaneler bitmez. Bu konumuzda erkeklerin neden terk ettigini? Neden uzun süreli iliskiler yasayamadigini? Erkek arkadasiniz sizden neden ayrildi? Gibi sorularin cevaplarini yanitlamaya çalisacagiz.



-          Erkeklerin genellikle ayrilma sebeplerinin önde geleni sevgi bitmesidir. Kesinlikle ayrilma yolunda bu cümle garanti bir cümledir. Sonuçta  hiçbir bayan sana karsi sevgim bitti dediginde gururunu ayaklar altina alip da gitme demez. Bir erkek sevginin azaldigini hissettigi an dürüst olur ve sevgim kalmadi ayrilalim der ve kesinlikle bu cümle iliskiyi bitirir.


-          Diger bir hüsus kesinlikle baskasini sevmektir. Bazi erkekler sizinle çikarken baska birisi ile de iliskisini sürdürmektedir. Ama genellikle erkekler dürüst olur ve sizlere ben baskasindan hoslaniyorum iliskimizi bitirelim gibisinden bir cümle kullanir. Kesinlikle bu cümle ayriliga götürür iliskiyi. Aslinda bu durumda bütün bayanlar suçludur. Çünkü erkegi elinde tutmayi bilen bir bayan asla erkegin baska bir bayana kaçmayacagini önler.


-          En önemli hüsuslardan biride cinsel iliskide tatminsizliktir. Cinsellikten kaçan bayanlar sadece sevismeyi tercih eden bayanlar aslinda çok büyük hata yapar. Cinsel iliskiden bayanlar kesinlikle çok korkmaktadir. Ama bu baylari elinde tutmalarina yetmez. Erkekler kesinlikle cinsel bir iliski olmadan mutlu olamazlar.


Kisacasi bunlar gibi daha bir çok örnekler verebiliriz. Ama unutmayin ki bir iliskiyi sürdüren çift degildir kesinlikle bayanlardir. Bayanlar islerini bilirse eger o iliski kesinlikle bitmeyecektir. Iliskinizi gözden geçirin ve enine boyuna kendi içinizde tartisin. Kesinlikle iliskinizi düzelteceksinizdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder