21 Mayıs 2011 Cumartesi

Kadinlar Eslerini Nasil Seçer?

Kadinlar kesinlikle es seçiminde çok sey istemektedir. Bu isteklerini su sekilde siralamak gerekir. Ekonomik güç, Ask, Sevgi, Ilgi ve Yakisiklilik gibi daha bir çok sey istiyorlar. Eger bunlardan birisine sahip degilseniz iliskinizde kesinlikle korkun. Zaman içerisinde iliskiniz bitme yoluna gidecektir. Bayanlar kesinlikle maddiyat konusunda sikinti çekmeyi istemezler. Bu onlara kesinlikle çok zor gelmektedir.



Bütün bayanlar esinin kendisine yakismasini isterler. Kisacasi yaninda boylu ve poslu onu koruyabilecek bir bey isterler. Kesinlikle kendilerinden çok daha iyi bir es isterler. Çünkü bu onlara rahatlik ve güven verir. Bunlardan dolayi kesinlikle esinizin yanina yakismaniz gerekmektedir.


Eger yukarida ki kritere uyuyorsaniz ve birde muhtesem bir ask baginiz varsa kadinlar diger özellikleri silebilirler. Çünkü kadinlar için ask ve yakisiklilik çok önemli bir konudur. Çok duygusaldir bayanlar kesinlikle. Muhtesem bir ask ve yakisiklilik olduktan sonra diger isteklerini göz ardi edebilirler.


Ekonomik güç kesinlikle çok önem kapsamaktadir. Ekonomik gücü iyi olan bir bey kesinlikle çok sanslidir. Bütün bayanlar evlendiginde gezmek ve tozmak isterler. Hayati yasamak isterler kisacasi. Eger ekonomik güçte sikinti varsa tabi ki bu istekleri gerçeklesemez. Bundan ötürü ekonomik gücünüzü kesinlikle düzeltmeye gidiniz.


Bayanlar çok sey ister beyler. Bayanlarin 3-5 adet istegini yerine getirdikten sonra o iliski kesinlikle yillar boyu sürecektir. Bu 3-5 adet istegi bayandan bayana fark etmektedir. Bunlari bulmak ise sizlere kaliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder