21 Mayıs 2011 Cumartesi

Güncel Haberleri Internetten Takip Etmek

Internetin bizlere sunmus oldugu en büyük avantajlardan biride her türlü haberi internet medyasi üzerinden takip edebiliyor olmamizdir. Önceki yillara nazaran televizyon ve gazete medyasi büyük bir hizla internete yatirim yapmaya basladilar ve halende yapmaya devam ediyorlar. Gazete okuyarak ya da televizyonlardan haberleri takip ederek güncelligimizi korurken artik medyanin bize internette sundugu olanaklardan sonuna kadar yararlaniyoruz. Bu da bize bilgi hizliligi sagliyor. Gazete ve televizyon olmaksizin interneti kullanarak en güncel haberleri, son dakika haberleri aninda görebiliyoruz.



Text medyanin yani sira görsel medyayada gelisen internet teknolojisi ile daha çok hakimiz. Sadece televizyonlarda izledigimiz haberleri internet üzerinden de takip edebiliyor izleyebiliyoruz.


Bu anlamda internet medyasina yatirim yapan bir site de tiqla.com  site güncel sayilabilecek son dakika haberleri ana sayfasindan, mansetten sizlere gösteriyor. Tigla.com’da;  Dünyadan haberler,  Ekonomi haberleri, Kültür haberleri Otomobil haberleri,  Saglik haberleri, Siyaset haberleri, Spor haberleri, Yasam haberleri, Magazin haberleri gibi kategoriler altinda son dakika haber yayini yapilmakta. Dünyadan haberdar olmak için tigla.com sizin için iyi bir tercih olabilir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder