21 Mayıs 2011 Cumartesi

Anket Doldurma Siteleri

Anket doldurma siteleri aslinda kamuoyu arastirmasi yapmak isteyen büyük kuruluslarin arastirma islerini verdigi birimlerdir. Anket doldurarak sizlerin para kazanmasini saglayan anket siteleri arastirma islerini büyük kuruluslardan alip siz anketörlere doldurtma görevini üstlenir. Anketörlerin doldurduklari anketler birlestirilerek genel bir sonuç çikarilir ve bu sonuç arastirmanin yapilmasini isteyen kurulusa iletilir. Bu islemler sirasinda arastirma yapmak isteyen kurulus anket sitesine belli bir meblag ücret öder ve anket sitesi de bu ücreti anketleri doldurttugu anketörlere aktarir.



Kabaca anket doldurup para kazanma islemi yukarida anlattigimiz sekilde gerçeklesir. Anket doldurma isleminin amaci insanlarin bir konu hakkinda yüzde olarak neler düsündüklerini ögrenmektir. Örnek vermek gerekirse bir dis macunu üreticisi ürününün insanlar tarafindan hangi oranlarda kullanildigini ögrenmek isteyebilir. Bunun içinde bir anket sitesine basvurarak arastirma yapmasini ister. Anket sitesi de gerekli anketleri hazirlayarak anketörlerine gönderir.


Simdi gelelim anket doldurarak ne kadar para kazanilabilir sorusuna. Ne kadar çok anket sitesine üye olursaniz ve anket sitelerinin sizlere gönderdigi anketleri ne kadar hizli sürede doldurursaniz o kadar çok para kazanabilirsiniz. Anket sitelerinin bir anket basina verdigi ücret 1 ile 75 dolar arasinda degisiyor.


Bu yöntem ile internette geçirdiginiz zamani paraya çevirmeniz mümkün. Tek yapmaniz gereken güvenilir anket sitelerine üye olmak ve anketleri doldurmak. Bunun içinde sizlere anket listesi kitabini öneriyoruz. Bu kitapta ödeme yaptigi kanitlanmis yüzlerce anket firmasinin adreslerine ulasip kayit yapmaniz mümkün.


Satin Al /

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder