21 Mayıs 2011 Cumartesi

Capsaicin krem nedir – Orjin Krem

Capsicum frutescens, Capsicum annum, Capsicum cream, cayenne pepper, chili pepper, hot pepper, papr,ka, pimiento, red pepper gibi isimleri de vardir. Capsaicin kirmizi biberlerde bulunan aktif bir maddedir ve aci biberlere sertligini veren de yine bu maddedir.



Orjin krem özellikle agrilari ortadan kaldirmak için kullanilir. Kullanildigi alanlari; sirt agrilari, kesecik iltihabi, fibromasküler doku iltihabi, eklem agrisi, kas agrisi, sinirsel agri, kemik ve buna yakin eklemlerin iltihabi, diyabetik nevropatik agri, fantom agrisi, sinir agrisi, ameliyat sonrasi agrilar, kasinti ve romatizma agrilari siralamak mümkündür. Bu krem cilt yüzeyine sürüldügünde, sinir sistemi ile ilgili agrilari giderir. Capsaicin krem geçici olarak agriyi keser, bu yüzden de düzenli bir sekilde kullanilmasi gerekir.


KERATOSIS PILARIS KREM NEDIR? – ORJIN KREM


RETINOL KREM NEDIR? – ORJIN KREM


orjinkrem8 Capsaicin krem nedir   Orjin Krem


Capsaicin krem ile ilgili yapilan arastirmalarda 1535 kisi üzerinde çalisilmistir ve bu arastirmalarin sonucunda capsaicin kremin diger birtakim ilaçlardan çok daha etkili oldugu ortaya çikmistir.Orjin krem


Romatizma agrilari ve capsaicin ile ilgili yapilan arastirmalarda, 4 hafta sonunda ilaci kullanan hastalarda yüksek oranda agrilarin kesildigi görülmüstür. 6 hafta sonunda ise bu oranin giderek arttigi gözlenmistir.
Sirt agrilari ile ilgili capsaicin kullanimi arastirmalarinin sonucu ise 3 hafta sonunda yaklasik % 60 oraninda bir iyilesme gözlenmistir.


Orjin krem Sinirsel agrilar içinse 4 hafta sonunda 200 hastanin agrilarini büyük ölçüde geçirdigi görülmüstür. Her 3 uygulamadan birinde agrilarin azalmasinda etkili bir krem oldugu ortaya çikmistir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder