21 Mayıs 2011 Cumartesi

Turkcell Daha Fazla Tweet

Turkcell, Twitter üzerinde bol ödüllü interaktif bir yarisma baslatiyor. 7-14 Nisan tarihleri arasinda gerçeklestirilecek yarisma sanal bir kutu üzerindeki post-it’lerde yazanlari tweet’leme ya da verilen bir takim görevleri sosyal medyada yerine getirmeye dayaniyor. Katilimcilar yarisma süresince Turkcell’den MultiVINN modemler, konusma dakikalari ve internet kullanim hakki kazanacak. Her günün büyük ödülü ise birbirinden cazip birer akilli telefon.



Türkiye’nin lider iletisim ve teknoloji sirketi Turkcell, popüler sosyal paylasim sitesi Twitter’i yerinden oynatacak bol ödüllü bir yarisma baslatiyor.


“Daha Fazla Tweet” adini tasiyan yarisma, Turkcell 3G ile en nitelikli mobil internet deneyimini sunan 7 ayri akilli telefonun kutusu üzerindeki post-it’lerin tek tek kaldirilmasi fikrine dayaniyor. Katilimcilar, www.dahafazlatweet.com adresindeki videoda yer alan post-it’lerin üzerine yazili mesajlari #turkcelltweet etiketiyle Twitter’dan paylasiyor ve post-it mesajini dogru kelimelerle yazan her tweet için bir el o post-it’i kaldiriyor. En son post-it’i kaldiran katilimci, kutudaki cihazi kazaniyor.


Yarisma boyunca zaman zaman cihaz kutusunun üzerindeki post-it’lerden bazilarinda sosyal medyada gerçeklestirilecek görevler veriliyor. Bu görevleri gerçeklestirerek #turkcelltweet etiketiyle ilk tweet atanlar 5 adet MultiVINN çoklu mobil modem, 210 adet tüm Turkcell’lilerle 1 ay boyunca 100 dakika bedava konusma hakki, 140 adet 1 gün boyunca 50 dakika bedava konusma hakki ve 350 adet 1 günlük 50MB bedava internet ödülleri kazaniyor.


Her cihaz kutusu üzerindeki en son post-it’i kaldiracak katilimci, büyük ödül olarak Nokia C7, HTC Wildfire, Turkcell T10, Samsung Trevi, Nokia C3 ve Samsung Wave 525 marka akilli telefonlardan birini kazaniyor.


Turkcell “Daha Fazla Tweet” yarismasi, 7-14 Nisan tarihleri arasinda (10 Nisan Pazar günü hariç olmak üzere) 13:00-16:00 saatleri arasinda Twitter platformu üzerinden gerçeklestirilecek.


www.dahafazlatweet.com adresinde oyuncu Sarp Apak’in sunumuyla video formatinda çerçevesi çizilen yarismayi kazananlar, her gün yarisima bitiminden sonraki 5 saat içerisinde siteden ve Twitter üzerinden açiklanacak. Dagitilan bedava dakikalar ve internet kullanimi haklarini yalnizca Turkcell’liler kazanabilecek ama büyük ödüller herkesin olabilir.


Ayrintili bilgi almak ve yarismaya katilmak için: www.dahafazlatweet.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder