21 Mayıs 2011 Cumartesi

2011 otomobil markalari ve modelleri

otomobil markalari
Otomobil markalari deyince genelde insanlarin aklina Fiat, Opel, Volkswagen, BMW, Mercedes, Porsche, Alfa Romeo gibi bilindik markalar geliyor ancak Türkiye’de modelleri satista olan 100'e yakin otomobil markasi oldugunu biliyor muydunuz? Yazimizda kisaca bunlardan yani otomobil markalari konusundan bahsedecegiz. Pazar payi olarak Alfa Romeo en az satilan arabalardan biri ancak bu kalitesiz oldugunu göstermiyor. Hatta fiyat/performans açisindan önerdigimiz bir marka ancak maalesef yedek parça sorunu ve Türkiye’de yollarin çukurlu, engebeli olmasi dolayisiyla yakin zamanda yedek parçaya ihtiyaç duyuldugundan bu marka pek tercih edilmiyor.
Türkiye’deki otomobil markalarindan bazilari söyle:
Honda – Honda modelleri, bayi agi, motor sporlari, fiyat listesi.
Hyundai – Modeller, fiyatlar, kampanyalar, haberler, yetkili saticilar ve servisler, insan kaynaklari, bayi listesi.
Isuzu – Isuzu araçlarinin modelleri, fiyat listeleri, bayileri, satis sonrasi hizmetleri ve firmadan haberler içeriyor.
Karsan – Hafif ticari araç üretimi yapmakta. Firmanin ürünleri, tarihçesi, fabrika birimlerini açiklayan bölümler bulunuyor.
Kia – Kia modelleri, fiyatlari teknik özellikleri ve yol yardimi bilgileri.
Lada – Lada modelleri, fiyat listesi, bayiler, sirket ihracat-ithalat aktiviteleri ile ilgili bilgiler.
Land Rover – Arazi araçlarinin modelleri, bayileri, ikinci el araçlari ve macera bölümleri olan web sitesi.
Evet burada alfabetik listeden sadece birkaçini paylastik. Daha fazla araba markalari ve araba modelleri, araba fiyatlari, 2011 otomobil kampanyalari için az sonra önerecegimiz siteden detayli bilgi alabilirsiniz.



Otomobil markalarinin logolari da birçok otomobil tutkunu tarafindan merak ediliyor. Bu sitede bu konuya da açiklik getirilmis ve yakinda da paylasimlar devam edecek gibi gözüküyor. Otomobil markalari ve modelleri hakkinda detayli bilgi ve araba yorumlari için http://www.otomobilmarkalari.com sitesini öneriyoruz. Sitede ikinci el araba satisi da çok yakinda baslayacakmis. Bu sitede yazan bir bilgi, ne kadar dogru bilemiyoruz ancak mutlaka takipçileri için güzel bir satis platformu olacaktir. Siddetle tavsiye ediyoruz. Herkese keyifli sürüsler dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder