21 Mayıs 2011 Cumartesi

Akrep-Aslan ve Akrep-Basak Uyumlulugu

Akrep ve Aslan: Su ve ates. Dram, yogunluk ve bir asirilar iliskisi. Bu iliski sürebilir ama yüzünüze de patlayabilir. Bu yüzden çok dikkatli olun. Çünkü sürebilmesi çok emege ihtiyaç vardir. Astroloji | Burçlar | Tarot



Gerçekte olumlu argümanlar kadar olumsuz argümanlar da vardir. Ilk olarak ikinizin de tensel arzulari çok yogun. Ikinizde tensel hazlardan çok büyük zevk alirsiniz. Duygularinizin yogunlugu ve fiziksel iliskiniz sizin iyi bir iliskiniz olmasi 2 iyi avantaj. Ama diger taraftan hem siz hem de Aslan yönetmeye, kontrol etmeye ve patron olmaya ihtiyaciniz var. Bu yarista Aslan’in sizden avantajli çünkü Aslan sözcüklerin ustasidir, o gerçekten çok iyi bir konusmacidir.


Akrep – Basak Uyumlulugu


Akrep ve Basak. Hava ve toprak. Güzel bir iliski ama ayni zamanda bir o kadar da zor… Akrep Basak’i büyüler. Merak etmesi için onu harekete geçirir. Basak kötü niyetli ve bencil bir burç degildir. O nazik ve sabirli biridir. Böyle olmak onun tarzidir. Basakla yasadiginiz bir iliski sizin için süprizlerle dolu olacaktir. Basak sizi çok iyi anlayabilir ve size ihtiyaciniz olan sakinligi ve güvenligi saglar. Ama diger taraftan Basak sizin kadar duygusal degildir ve asla sizin içinizdeki duygu ve tutku yogunlugunun içine inemeyecektir. Ama bazen ikinizinde yasadigi kiskançlik patlamalarina dikkat edin. Çünkü burada göstereceginiz sogukkanliliginiz iliskinizin saglamligini etkiler.


SPONSOR: Online film izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder