21 Mayıs 2011 Cumartesi

Bir Erkege Sorabileceginiz En Eglenceli Sorular

Süphesiz günümüzde bir çok bayan ve bay iliski yasamaktadir. Bu iliskilerin kesinlikle en zor anlari ilk basta ki birbiriniz ile kuramadiginiz konusmalar olacaktir. Iliskilerde ilk zamanlar çok önemli ve çok heyecanli geçeceginden bay yada bayan bir sohbet içerisine girememektedir. Aslinda bayanlar baylardan bir sohbet konusu beklemektedirler. Sonuçta bayanlar kendilerini agir bayan durumuna getirmek için durmadan konusmayi tercih etmezler. Bundan ötürü bayanlarin baylara soracagi bir takim sorular sonucu diyalog baslayacaktir. Ama bu sorular ne olmalidir ?



Bay genellikle sohbeti ilerletemez. Aslinda sorunlar tamamen iliskilerin ilk günlerinde baylarin konusamamasindan kaynaklanmaktadir. Bayanlarin konusma esnasinda araya soktugu laflar bile sürekli bir diyalog saglamamaktadir.


Kesinlikle bir diyalogu baslatmak için, ortaya atilacak cümleyi bir eglenceli zemine oturtmak gereklidir. Ne kadar saçma sorular olsa bile, kesinlikle diyaloga girmenizi ve devam etmesini saglayacaktir.


Kesinlikle unutmayiniz ki sizin ortaya attiginiz komik ve saçma cümleler karsisinda bayin çogu özelligini anlayacaksinizdir. Ne kadar espri yetenegi oldugunu ve kesinlikle nezagetini ölçe bileceginiz bir durumdur. Bu ortaya atilan eglenceli ve saçma cümleler kesinlikle erkekleri bocalatip nasil bir kisilige sahip oldugunu ortaya çikacaktir.


Erkekler iliskinin ilk aylarinda çok heyecanli ve sessiz görünürler. Kesinlikle bu size alisma sürecidir. Zaman içerisinde alistiginda sizlere konusacak cümle bile birakmazlar. Eger siz bu süreci zekice ve akillica kullanirsaniz, erkegin nasil bir yapida oldugunu anlayacaksinizdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder