21 Mayıs 2011 Cumartesi

Sosyal Aglarin Eglence ve Komedi Sitelerine Sagladigi Geri Dönüsüm

Son zamanlarda sosyal aglara artan ilgi ile beraber küçük çapli eglence,  komik, mizah, komedi tarzindaki web sitelerine olan ilgi büyük bir oranda azalmis görünüyor. Bunun en önemli nedeni bahsettigimiz tarzda sahip olan web sitelerinin gelisen ve ilgi gören web2.0 teknolojisine yeterince ayak uyduramamasi diyebiliriz.



Komedi ve Mizah tarzindaki web sitelerinin barindirdigi ve ziyaretçilerinin de ilgi gösterdigi kategoriler telefon sakalari, fikralar, karikatürler, komik resimler, komik videolar vb. seklinde söylenebilir.


Internet kullanicilari bu tarzdaki web sitelerini genelde barindirilan içerigi bir sekilde facebook, twitter gibi sosyal aglarda paylasmak için kullaniyor. Tabi bu durumun geri dönüsünü web siteleri büyük oranda görüyorlar. Facebook gibi bir sosyal paylasim sitesinde ilgi gören bir url bir çok kisi tarafindan paylasildiginda hatiri sayilir bir hit saglanabiliyor.


Bu durumun farkinda olan bir çok web sitesi de içeriklerinin bir kösesinde Facebook’ta Paylas kodunu mutlaka yerlestiriyor.


Komik, komedi, eglence, video, mizah tarzinda olan web siteleri sayfalarina sosyal paylasim sitelerinde içeriklerinin paylasilmasini saglayacak butonlar yerlestirirlerse kisa vadede hit bakimindan iyi bir geri dönüs saglayabilirler.


komedimerkezi Sosyal Aglarin Eglence ve Komedi Sitelerine Sagladigi Geri Dönüsüm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder