21 Mayıs 2011 Cumartesi

Rüya Tabirleri veya Rüya Yorumlari Gerçegi Yansitiyor Mu?

Herkesin bildigi gibi insanlar yasaminin yarisini neredeyse uyumakla geçirmektedir. Uyumak gerçek anlamda insanlarin büyük bir gereksinimidir. Nedeni bilinmiyor ama biz insanlar Rüya görmekteyiz. Birçok profesör tarafindan arastirilan bu durum gerçeklige kavusturulamamistir. En çok bilinen ve kesinlik saglayan bir açiklama insanlar uyuduklarinda bilinç altinda ki olaylari rüya olarak görmektedirler. Unutmayin ki her insan uyudugunda kesinlikle rüya görmektedir. Görülen rüyalarin bir çogu hatirlanmamaktadir. Ortalama bir insan bir gecede 6-7 adet rüya görmektedir. Bunlarin bazilarini hatirlamakta, bazilarini ise hatirlamamaktadir.



Görülen rüyalar gerçegi yansitmaktadir kesinlikle. Bunun nedeni ise bilinç altinda gördügümüz rüyalar olmasidir. Biz rüyalarimizin cevaplarini Rüya Tabirleri diye adlandirdigimiz kitaplardan bulmaktayiz. Artik teknoloji ve sanal alem o kadar çok gelisti ki rüyalarimizin ne anlama geldigini internet ortamindan ögrenmek kolaylasmistir. Rüyalar üzerine bir çok site kurulmustur. Bu sitelerde rüyalarimizda gördügümüz nesneleri veya olaylarin ne anlama geldiginin cevabini alabiliriz.


Rüyalar genel olarak agir uyku zamanlarinda görülmektedir. Rem uykusu ve nonrem uykusu olarak adlandirmaktayiz. Kisacasi her insan rüya görmektedir ve nedeni bilinmiyor ama kesinlikle gerçegi yansitmaktadir. Gerçegi yansitmakta ki en büyük nedeni ise bilinç altinda ki seylere dayanarak rüya görmemizdir. Rüya Yorumlari olarak adlandirdigimiz sey tamamen rüyalarimizin cevabini bulacagimiz bir cümledir. Rüya yorumlari gerek astroloji gerekse uzman kisiler tarafindan yorumlanmaktadir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder