21 Mayıs 2011 Cumartesi

Elma sirkesi zayiflatirmi?

Kisiler kilolarindan kurtulmak için çesitli ek gidalar aramaya baslarlar. Günümüzde bunlar arasinda en popüler olani elma sirkesidir. Çogu kisi zayiflamasina yardimci olmasi amaciyla elma sirkesini çesitli sekillerde tüketmektedir. Elma sirkesinin zayiflatma disinda , cilde uygulandiginda cilde taze ve güzel bir görünüme kavusturmasi gibi baska özellikleri de bulunmaktadir.



Öncelikle elma sirkesinin faydalarindan bahsetmemiz gerekir. Elma sirkesi basli basina bir tedavidir. Cildinizdeki sivilce sorununa çözüm üretir , cildinizdeki lekelerin yok olmasini saglar. Bunun yani sira saçlara uygulandiginda saçlara parlak bir görünüm ve yumusak bir yapi saglar. Bu gibi özellikleri nedeniyle elma sirkesi toplumumuz tarafindan fazlaca tüketilmektedir. Elma sirkesi içerisinde bulundurdugu , insan vücudu için çok yararli maddeler itibariyle insanlar için yasam iksiri olarak nitelendirilebilir.


En çok merak edilen konu ise elma sirkesinin zayiflamaya yardimci olup olmadigidir. Birincisi bu insanin bünyesine göre degisiklik gösterebilen bir durumdur. Kisinin metabolizma hizi , bünyesinin genel durumu gibi çesitli faktörler bu durumu etkileyebilmektedir. Genel kani ise elma sirkesinin zayiflamaya yardimci oldugu ve çok faydali oldugu yönündedir.


Peki elma sirkesini nasil tüketeceksiniz. Elma sirkesini tüketirken , bir su bardagina bir yemek kasigi kadar atip tüketebilirsiniz. Bu en ideal ölçülerdendir. Siz, ölçüyü kendinize göre degistirebilirsiniz. Ama her seyin fazlasinin zarar oldugu gibi , elma sirkesinin fazlasinin da vücudunuzca pek olumlu karsilanmama ihtimalini de göz arti etmemelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder