21 Mayıs 2011 Cumartesi

Fit vücut için yeni yöntem LUMISLIM

Fit bir vücut hayal edenler için medikal estetik sekterü hiz kesmiyor ve yeni ürünlerle alternatifleri çogaltiyor. Lumislim de bu cihazlardan biri. Düsük ve dengeli enerji yayan diod lazer ile yag eritme teknigine sahip cihazin bu özelligi halk arasinda cold lazer olarak biliniyor. Cilt yüzeyinden diod lazer pedleriyle uygulanan bu yöntem yag hücrelerinin mitekondiri denen enerji firinlarini hedef aliyor. Ayni zamanda düsük ve dengeli enerji yayan lumislim yag hücre zarini stimüle ediyor ve geçirgenligini artiriyor. Yag hücresi içinde depo halinde olan yag emülsifiye oluyor ve formunu kaybeden yag hücresi hücre disina atiliyor.



Formu bozulan yag hücreleri de lenfatik sistem vücuttan uzaklasiyor. Ayni seansta lenfatik stimülasyon da sagliyor diyebiliriz. Böylece lenfatik sistem harcanabilir forma dönmüs olan yag moleküllerini fizyolojik metabolik yollarla kaslarimiza gönderir. Bu sistem bitistik dokularin ve cilt hücrelerinin yapisini etkilemiyor diyebiliriz. Yöntemin agrisiz ve acisiz gerçeklestigini uygulamanin yaklasik 30 dakika sürdügünü belirtiyor. Lipolazer uygulamasinin ardindan bes dakika power plate egzersizi veya hafif bir egzersiz de yapildigindan bu yaglar kaslarimizda harcaniyor.


Üst karin alt karin bel basen içi bacak baldir diz popo üst kol kol alti sirt ense gidi ereklerde meme yanarli gibi bölgelerde lokal yaglanma problemlerinde kullanilabilir. Tüm bölgesel zayiflama programlarinda oldugu gibi dengeli bir diyet ile desteklenirse etkinligi artar. Bolu su içilmesi her zaman tavsiye edilir. Lipolazarin hemen sonrasinda 5 dakikalik power plate uygulamasiyla tedavi tamamlanir. Power plate sadece 10 dakika da 1,5-2 saatlik egzersize es deger kalori harcattigi için zaman problemi olan çalisan bayanlara kombine bir zayiflama programi olusturur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder