21 Mayıs 2011 Cumartesi

Internetten Kolay Para Kazanma Yollari

Para Babasi Nedir ;


- Kendi isinizi kurabilirsiniz.
- Evde, bilgisayarin basinda çalisma imkaniniz var
- Internet Zenginleri arasina gireceksiniz
- Az çalisacaksiniz ve çok fazla para kazanacaksiniz
- Internet üzerinden binlerce dolar kazanma imkanina sahip olacaksinz.



Türkiyede pek bilinmemesine karsin, bütün dünyada milyonlari asan insan evlerinde bilgisayar basinda günde sadece 1 veya 2 saat çalisarak bir ayda binlerce dolar kazaniyorlar. Ingilizcesi home – business olarak bilinen internetten komisyonculuk mantigi olan online is araciligi ile birçok insan evinde rahat bir sekilde patron veya is veren stresini yasamadan kendi isini yapabilecek. Az çalisip çok kazanan insanlar kervanina gireceksiniz. Bu sekilde kendinize ve ailenize daha fazla vakit ayiracaksiniz.


Sizlere söyle bir örnek verelim. Home-business olarak çalismakta olan bir insan ile tanistim. O güne dek bir sürü is basvurusu yapmis ve farkli birçok iste çalistim. Ancak yaptigim hiçbir is beni maddi yönden tatmin etmedi. Günde 10 ila 11 saat çalismak, haftanin yarisinda mesaiye kalmak ve bunun karsiliginda sadece temel ihtiyaç ve giderleri karsilayabilen maas aliyordur. Home-business olarak çalisan yabanci bir insan ile tanismam hayatimi tamamen degistirdi. Günde 1-2 saat bilgisayar basinda geçirip ayda 30 bin dolar gibi bir ücret kazaniyordur. Ben ise bütün güç çalismama ragmen sadece bin dolar gibi bir ücret aliyordur.


Ondan yardim istedim. Internetten nasil para kazanabilirim. Bildiklerini benim ile paylasmasini istedim. Internetten para kazanma yollarini ögrenebilmem için bana farkli kaynaklar önerdi. Bu kaynaklari okudukça kendimi gelistiriyor ve home-business konusunda daha iyi oluyordum. Bu sekilde kazancim sürekli artiyordu.


Artik internetten para kazanma konusunda daha profesyonel bir hale geldim. Kullanmis oldugum sistemler daha kolay hale getirmeye basladim. Bu sekilde ayni anda birden fazla teknigi kullanarak kazançlarimi katliyordum. Fakat bu durum bana yeterli gelmedi. Daha fazla kazanabilmek için bu sistemleri otomatik bir hale getirmem gerekiyordu. Herhangi birsey yapmadan internetten para kazanmaliydim.


Bütün yollari teker teker analiz ettim. Analizin ardindan yanlislarimi gördüm. Internetten para kazanma tekniklerini çok kolaylastirdim ve otomatik bir hale getirdim. Kurmus oldugum sistemlerle beraber kazançlarim katlanmisti.


Bu yazi para babasi yazarina aitti. Gördügünüz gibi para babasiyla bilgisayar basinda günde 1-2 saat çalisarak ayda binlerce dolar kazanabikirsiniz.


Para babasini tarif etmek gerekirse ; herhangi bir internet kullanicisini usta bir internet pazarlamacisina dönüstürebilmesidir. Bahsedilen teknikleri kullanabilmek çok kolay.


Para babasi ile ögreneceginiz teknikler ile internet üzerinde bos bos takilmaktansa, binlerce dolar kazanacaksiniz ve herhangi bir sekilde hiçbir vakit kaybetmeyeceksiniz. Hemen para kazanmaya baslayabilirsiniz.


Para babasinda bahsedilen teknikler reklam oku para kazan veya birisini üye yaparak para kazan tarzinda olan seyler degildir. Kullaniciya para kazandirmayan ve vakit kaybi olan tekniklerden olusmuyor. Kitapta bahsedilen teknikler Amerikada üniversitelerde ders olarak anlatilan tekniklerdir.


Para babasi kitabi insanlara herhangi bir sermaya olmadan internet üzerinden satis yapabilmek ve bu satislardan komisyon kazanmabilmeyi ögreten bir kitaptir. Bu kitapta yer alan teknikleri kullanarak örnegin bir emlak danismai gibi veya borsa uzmani gibi çalisabilmeyi ögreneceksiniz ve profesyonel bir hale geleceksiniz. Kurulan sistem otomatik bir sekilde isleyecek. Sizin yapmaniz gereken tek sey bankaya giderek parayi almak olacak.


Internet üzerinden para kazanmanin o kadar çok yolu varki Internetten para kazanabilmenin sirri sizsiniz. Para babasinin kullanimi oldukça kolay. Siradan bir internet kullanicisi bu üründe anlatilan yollari kolay bir sekilde yapabilir. Sizlere düsen tek sey kitapta anlatilan metodlari güzel bir sekilde okumak ve sizin için özel hazirlanan videolari dikkatli bir sekilde izlemektir. Ayrica verilen araçlari kullanmalisiniz.


Para babasinda anlatilan seyler günlük yasamda her insanin kullandigi ancak bundan para kazanmanin hiç akla gelmedigi yöntemlerdir. Google’de her insan günde en az 10 defa birsey arar ancak bu aramalardan para kazanmayi düsünmez. Her insanin facebook hesabi vardir ancak bundan hiç para kazanamayiz. Para babasi bunlardan para kazanmayi ögretiyor.


Para babasinda gereksiz para kazandirmayan herhangi bir yol yoktur. Anlatilanlari daha kolay bir sekilde anlayabilmeniz için size birçok video hazirlanmistir. O videolari izleyerek bile birçok bilgi edinip para kazanabilirsiniz.


Birçok kisinin pazarlama konusunda son derece zayif oldugunu bildigim için sizlere degeri $220 olan kullanima hazir öldürücü satis-pazarlama yazilari hazirladim. Yine, birçok kisinin Ingilizce’sinin olmadigini bildigim için Ingilizce – Türkçe yazilmis satis-pazarlama yazilari hazirladim. Yani hiç Ingilizce bilmeden yurtdisina bile satis yapabileceksiniz. Ne kadar güzel degil mi?


Bir website kurmayi hayal bile edemeyenler, burada ögrendikleriyle aylik binlerce dolar kazandiran websiteleri kurabilecekler üstelik hiçbir webmasterlik bilgisine ihtiyaç duymadan. Hazir websitesi bulunanlar, ellerindeki para kazanmayan websitelerini para makinesine dönüstürebilecekler. Üstelik çok az emek harcayarak…


Programi alan ilk 100 kisiye para kazanmaya hazir websitesi kurulumunu ücretsiz olarak verecegim. Böylece hiçbirsey yapmadan aninda para kazanmaya baslayacaksiniz.


Internetten para kazanmak ile hiç ilgisi olmayip tek derdi, websitesine ziyaretçi kazandirmak isteyenler bile bu üründen fayadalanabilirler. Çünkü “ParaBabasi” isimli bu üründe $100 degerindeki en büyük gizli silahlarimdan olan bedava trafik saglama yöntemlerimi de bonus olarak verilecektir.


NOT: Eger “ParaBabasi” ni almak istiyorsan acele etmelisin çünkü asagida ücresiz olarak verdigim bonuslari, kisa bir süre sonra para ile verecegim…


BONUS1


“ParaBabasi”nin gelecekteki bütün güncellemelerinden ücretsiz yararlanma hakki: Böylece ben yeni metodlar kesfettikçe sende bunlardan ücretsiz olarak yararlanabileceksin. ($47)


BONUS2


Aninda Para Kazanma Metodu:Bu metod sayesinde ürünü aldiktan 30dk sonra bile para kazanmaya baslayabilirsin üstelik websitesi kurmadan. ($70)


BONUS3


Bedava Website Trafigi Saglama Rehberi: Bu rehber ile websitene ziyaretçi çekmek için aylik yüzlerce dolar ödemekten kurtulacaksin ve websiteni bir para makinesine dönüstüreceksin. ($100)


BONUS4


Kullanima Hazir Ingilizce ve Türkçe Satis Yazilari: Hazirlamis oldugum Ingilizce ve Türkçe satis yazilari ile Ingilizce bilmeden dahi yurtdisina aninda ürün satmaya baslayabilirsin. Yapacagin satislar karsisinda gelirini sadece Türkiye’den degil tün dünyadan saglaycaksin. ($220)


BONUS5


Detayli Video Anlatimlari: Size özel olarak hazirlamis oldugum video görüntüleri ile hiçbir ayrintiyi atlamadan internetten para kazanmak ile ilgili herseyi ögreneceksiniz. ($95)


BONUS6


Para Kazanmaya Hazir Website Kurulumu: Evet yanlis duymadiniz; hostunuza sizin satis linklerinizden olusan para kazanmaya hazir website kurulumu hediye ediyorum. Bu websitesiyle aninda para kazanmaya baslayabileceksiniz! ($140)


BONUS7


eBay gibi Açik Arttirma Sitelerinden Para Kazanmak: Nis pazarlama yöntemleriyle açik arttirma sitelerinden binlerce dolar kazanmayi ögreneceksiniz. ($50)


Para babasi sayesinde kitap yazarinin elde ettigi kazançlardan birkaç örnek ;


cek1 300x127 Internetten Kolay Para Kazanma Yollari


Cek 2 300x129 Internetten Kolay Para Kazanma Yollari


SIMDI ÖNÜNDE 2 SEÇENEK VAR…


YA BURADA OKUDUKLARINI YOK FARZEDIP ZENGIN OLMA HAYALIYLE MUTLU HAYATINA DEVAM EDERSIN.


YA DA HAYATINI DEGISTIRECEK BU ÜRÜNE BEDAVA VERDIGIM BONUSLARI VE INDIRIMLI FIYATI ILE SAHIP OLUP HAYALLERINE ULASMA IMKANI YAKALARSIN…


KARAR SENIN….




NORMAL FIYATI 445TL



Kisa Bir Süre Için89TL



Siparis Vermek Için?


ParaBabasi sahip olabilmek için ödemeni iki sekilde yapabilirsin, kredi kartiyla yada havale ile. Ödemeler, bu ürünün satis haklarini elinde bulunduran XTicaret üzerinden olmaktadir.  Ödeme yapacaginiz websitesi SSL güvenlik sertifikalidir. Bundan dolayi kredi kartinizi kullanmakta içiniz rahat olsun.






ParaBabasini Güvenli Bir Sekilde Satin Almak Için Tiklayin</a>


ParaBabasiÖdemenizi gerçeklestirdikten sonra sistemin sizi yönlendirecegi sayfadan “PARABABASI” na size özel sifreyle aninda ulasabilirsiniz..!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder