21 Mayıs 2011 Cumartesi

Marmaris Tatil Yerleri – Marmaris Gezilecek Yerler

Masmavi denizin görüntüsü ve yemyesil ormanin verdigi mükemmel temiz hava esliginde tatilinizi geçirmek istemez misiniz? Tabiki kim istemez ki! Marmaris bölgesi, Türkiye’nin Akdeniz’den sonra turistik yükünü çeken en önemli bölgemizdir. Kimi insan yemyesil doga da tatilleriniz geçirmek ister kimi leri ise masmavi deniz ve eglence içerisinde. Iki özellikleri de bünyesinde bulunduran Marmaris, esi benzeri olmayan bir cennet harikasidir.



Marmaris’ e gittiginizde önceliklerinizin arasinda kesinlikle alisveris yapmak olacaktir. Marmaris’ e adim attiktan hemen sonra sizleri her gün kurulan bir pazar beklemektedir. Yerli ve yabanci halk tarafindan milyonlarca kisinin her yil ziyaret ettigi Marmaris’ e dünyanin en büyük pazarlarindan biri kurulmaktadir.


Marmaris özellikle Rus ve Ukrayna’li ziyaretçilerin daha çok ugradiklari bir bölgedir. Her yil gelen turistlerin ülkelerine gittiklerinde oldukça memnun bir halde anlatmalarindan dolayi turist sayisi sürekli artmaktadir. Marmaris’te ki esnaf da bu durumdan oldukça memnun. Pek çok tatil yöresinde fiyatlar yaz aylarinda artmaktadir. Ancak Marmaris herkesin zannettigi gibi pahali bir mekan degil.


Marmaris’te gezmeniz gereken baslica yerler; Marmaris Kalesi, Tashan ve Kemerli Köprü, Physkos, Loryma (Bozukkale), Amos, Cedrae, Hydas, Erine, Castabus (Pazarlik), Saranda (Sögüt), Bybassios, Euthenna (Altinsivrisi), Sariana Türbesi, Ibrahim Aga Cami, Cennet Adasi, Fosforlu Magara, Içmeler, Turunç, Kumlubük, Çiftlik, Günnücek, Yalanci Bogaz, Turgut (Selale), Bozburun, Marmaris Müzesidir.


Deniz, yesil alan,eglence ve ayni zamanda tarihin izlerini de yasatan Marmaris’ i tatilinizde kesinlikle tercih etmelisiniz. Marmaris’ te bulunan ve her yil hizmet veren yüzlerce otel ve pansiyon gayet uygun fiyatlar ve avantajlar saglamaktadir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder