21 Mayıs 2011 Cumartesi

Moral Bozuklugu

Her insan zaman zaman kendisini kötü hisseder. Bu durum insana bütün gün boyunca hakim olur ve o günü bir eziyet haline dönüstürür. Bu durumu ortadan kaldirmak için size bazi yollar gösterecegiz ;



Kendiniz Ile Bas Basa Kalin


Evinizde veya disarida yalniz kalabileceginiz bir yere gidin ve sessiz bir sekilde oturun. Bunu yapmak için zaman kollamayin. Nerede ve nasil oldugu önemli degil. Elektronik aletleri yaniniza almayin. Içinizde yer alan kötü duygu ve düsünceleri kafanizdan silmeyi deneyin. Temiz ve saglam bir beyin günün geriye kalan kisminda size enerji verir.


Sevdiklerinize Tesekkür Notu Birakin


En son hangi tarihte sevdiklerinize yaninizda olduklarindan dolayi bir tesekkür ettiniz. Her insan sevildigini bilmeye ihtiyaci vardir. Sizin tesekkür etmeniz ve sevdiginizi göstermeniz için size büyük bir iyilik yapmis olmalari gerekir. Çevrenizdeki insanlarin sizin için yaptiklari herseye tesekkür edin.


Aile Fotograflarina Bakin


Eski aile fotograflarina bakin. Eski fotograflara bakarak, eski güzel anilarini tazeleyeceksiniz ve güne istekli bir sekilde devam edeceksiniz.


Güzel Hayeller Kurun


Caniniz sikildiginda, hüzünlendiginiz zaman güzel hayaller kurmaya yönelin. Doktorlar kronik rahatsizligi bulunan hastalarda dahi bunu tavsiye ediyor. Kafanizin içerisinde iyi seyleri hayal edin. Eger bunu yapamayacak durumdaysaniz denir kenarina gidin veya sevdiklerinizle beraber olun.


Dua Edin


Kendinizi kötü hissettiginiz zaman sizden güçlü olan varligi, hepimizin yaraticisi olana, inanca ve duyguya siginin.


Suya Bakin


Denize ve suya bakmak insana çok iyi geliyor. Yapilan bir arastirmaya göre deniz yada göle yakin olan hastahanelerde yatan hastalar daha hizli iyilesiyor.


Tek Basiniza Uyumayin


Eger yalnizsaniz bu durum size pek iyi gelmeyebilir. Sevmis oldugunuz bir insanla bu herhangi birisi olabilir beraber uyuyun. Bu kendinizi daha iyi hissetmenizi saglayacak.


Güne Müzik Dinleyerek Baslayin


Güne yumusak ve dingin bir müzik ile baslayin. Inanin müzik ruhun gidasidir ve güne müzik ile baslamak kendinizi iyi hissettirecek.


Etiketler ; moral bozuklugu nedir, moral bozuklugu nasil geçer, moral bozuklugu tedavisi, moral bozuklugunu geçirmek için yapilmasi gerekenler, moral bozuklugu nedenleri, moral bozuklugu neden olur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder