21 Mayıs 2011 Cumartesi

El Falina Nasil Bakilir

El falina baktirmayacak bir kadin yoktur herhalde. Kisa bir sürede bu yaziyi okuyarak el falina bakmayi ögrenebilirsiniz.



Parmak Uzunluguna Bakarak Yorum Yapin


Karsinizdaki kadina ne oldugunu anlatmaya öncelikle sol elini, avuç içi size bakacak sekilde tutun. Orta parmak kaderi isaret eder. Yüzük parmagi tarihi ve sanati. Serçe parmak bilimi ve hesaplamayi. Isaret parmagi maddi hirsi ve gücü temsil eder.


Ele baktiginiz zaman orta parmaga göre nispeten en uzun parmak hangisi öncelikle buna bakin. Isaret parmagi, yüzük parmagindan daha uzun ise el falina baktiginiz kisi olumlu seylere yani manevi degerlere daha fazla önem gösteriyordur. Bu insan için para, san, sereften daha fazla önem tasir. Yüzük parmagi isaret parmagindan daha uzun ise bu durum tam tersi olur. Bu insan manevi degerlere çok önem veriyordur. Parayi diger plana atiyor.


Eldeki Çizgilere Bakarak Yorum Yapma


El falinda daha fazla detaya girebilmek için el çizgilerini bilmeniz gerekiyor. Elde temel çizgiler bulunur. Hayat, akil ve kalp çizgileridir. Bununla birlikte her elde bulunmayan kader ve söhret çizgileri de vardir. Hayat çizgisi saglik ve canliligi ifade eder. Bas parmagin alt kismindan baslayarak bilege kadar uzanur.Akil çizgisi zekayi, mantigi ve yarticiligi ifade eder. Hayat çizgisini üzerinde baslar ve elin ortasinda yatay olarak uzanir.


Kalp çizgisi insanin sevilmeye ve sevmeye ne kadar yatkin oldugunu gösterir. Insan için en önemli çizgilerden birisidir. Fal bakmayi bilen bir insan bu çizgiye bakarak zor asklari, hayal kirikliklarini gibi birçok seyi görebilir. Elde bulunan iki yatay çizginin üzerinde yer alandir. Orta parmagin altinda baslar ve küçük parmagin altindan avucun disarisina dogru uzanir.


Eldeki Ender Görülen Çizgiler


Bu çizgiler her insanda olmaz. Ve ya görebilmek büyük bir hüner ister. Örnegin kader çizgisi. Kader çizgisi insanda basariyi temsil eder ve maddi yönde nerelerde oldugunu gösterir. Elin ortasinda, bilege yakin bir bölgede baslar ve orta parmagin dibine kadar gider.


Söhret çizgisi mutluluk ve basarinin bir ifadesidir. Avucun bazi yerlerinde olabilir. Genellikle elin asagiya bakan kisiminda, bas parmaga karsi tarafta baslar ve dikey olarak yüzük parmaginin asagisina dogru, kader çizgisine paralel olarak çikar.


Etiketler ; el falina bakma yollari, el fali nedir, el falina kimler bakabilir, el falina nerde bakilir, el fali ögrenme, el fali

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder