21 Mayıs 2011 Cumartesi

Online Çiftlik

Günümüzde online çiftlik modundaoynanan birçok farkli oyun bulunmaktadir. Her oyun kendi içerisindefarkliliklar göstermekte ve kullanicisindan degisik isteklerdebulunmaktadir.



Her oyuncu ilk olarak kendisine sunulan bir toprak arazisi üzerindeçiftligini gelistirmeye çalismakta ve bunun yani sira çiftligini daha dagenis alanlara yaymaya ugrasmaktadir. Adi üstünde online çiftlik oyunu oldugu için her kullanici istedigi anda çiftliginebaglanabilmekte ve çiftligi üzerinde istedigi degisikligi ya da aktiviteyigerçeklestirebilmektedir.


Diger yandan oyun içeriklerinde chat kisimlari bulunmaktadir. Bu chatkisimlari sayesinde herhangi bir çiftlik sahibi ile iletisim kurmak ya dasohbet içerisinde girmek mümkündür.


Oyunlar genelde farkli tohumlarin ekilmesi ve bunlarin hasat edilmesimantigi üzerine kurulmustur. Oyunlarin ana mantiginda ilk olarak yogun birsekilde tohum ekilmesi bunlarin en kisa zamanda hasat edilmesi seklindedir.Bunlarin ardindan dükkanlarin ya da depolarin kurulmasi ve ardindan araçlarile nakliye edilmesi gelmektedir. Bu sayede tarlalar üzerinde gelisimlersürmekte ve oyuna katilan hayvanlarin da etkisiyle gerçek bir çiftlik havasimeydana gelmektedir.


Gerek hayvanlar, gerek tarlalar gerekse araçlar bakimindan gerçek bir çiftlik haline getirilen oyun alanlari üzerinde her sey zaman içerisindegerçeklesmekte, örnegin ekilen bir tohumun büyümesi ve hasat zamaninagetirilmesi zaman almaktadir. Bu nedenle oyunlarin keyif verici yani buradaortaya çikmakta ve online çiftlik oyunlari bu sayede oldukça genis kitlelere ulasmaktadir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder