21 Mayıs 2011 Cumartesi

Dudaklara parlaklik nasil kazandirilir?

Vücudumuzda bir seyin güzel gözükmesini istiyorsak , öncelikle onun saglikli oldugundan emin olmamiz gerekir. Dudaklarda böyledir , eger güzel ve parlak gözükmesini istiyorsak öncelikle saglikli dudaklara sahip oldugumuzdan emin olmamiz gerekir.



Çatlamis dudaklar yada özellikle sigara içen insanlarda sigaraya bagli canliligini yitirmis dudaklar parlakliklarini yitirecek ve çekiciligini kaybedecektir. Bu nedenle öncelikle sebep olan etkenleri yok etmeli , daha sonra daha iyisi için çalismalari sürdürmemiz gerekir.


Bunun yani sira cilt renginden dolayi kimi insanlarin dudaklari pembe , kimisininki daha soluk olabilmektedir. Eger dudaklarimizin rengi soluksa kozmetik ürünlerden yardim alarak dudaklarimiza parlaklik ve canlilik kazandirma yolunu seçebiliriz. Bunun yani sira halkimiz tarafindan pek de bilinmeyen bir yöntem olan , dudak firçalama yöntemini kullanabilirsiniz. Dudak firçalama yöntemi , dislerimizi firçaladiktan sonra günde 1-2 kez hafif hafif dis firçasi araciligiyla dudaklarimizi firçalamamiz islemidir. Bunu yaparken dikkat etmemiz gereken nokta dudaklara zarar vermemek ve fazla bastirmadan bu islemi gerçeklestirmek olmalidir. Bu islemle birlikte, dudaklarimizi firçaladigimizda artacak olan kan dolasimi ile birlikte daha canli ve parlak bir dudak görüntüsüne sahip olabilirsiniz.


Bunun yani sira dudaklar için özel olarak üretilen parlaticilar kullanilabilir. Bu parlaticilar ile dudaklar canli ve çekici hale getirilebilir. Bunun yani sira bu nemlendiricilerin dudak çatlaklarini engelleme gibi etkileri de bulunmaktadir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder