21 Mayıs 2011 Cumartesi

Saç çikarmak için bitkisel çözüm

Saç çikarma tedavileri içerisinde insanlarindan yogun bir sekilde uyguladiklari yöntemlerden biri de bitkisel saç çikarma tedavileridir.



Saçlarin ilaçla tedavisi doktor kontrolünde yapilir ve yine doktorunuzun verecegi reçeteye göre uygulanir. Ilaçla tedavi uzun vadeli oldugundan çogu kisi tedavilerini sonuç alamadiklari için yarida kesebilir. Ilaçla tedavi daha etkili olabilir. Insanlar kisa vadede sonuç alamadiklari için bitkisel saç tedavisi uygulayabiliyorlar. Bu yazimizda da bitkisel yöntemlerle saç tedavisi için internetten arastirarak buldugumuz bir tedavi seklini siz ziyaretçilerimiz ile paylasacagiz.


Saç dökülmesini tetikleyen en önemli faktörün stres oldugu uzmanlar tarafindan belirtilmektedir. Bunu izleyen faktörler; yanlis ilaç kullanimi, beslenmek bozukluklari vb. tetikleyici unsunlar saç dökülmesini tetikleyebiliyor.


Saçlariniza uygulayabileceginiz bitkisel bir karisim


- 50 ml Susam Yagi
- 50 ml Ceviz Yagi
- 50 ml Çörek Otu Yagi
- 20 ml Çam Terebentin
- 2 ampül E Vitamini
- 2 ampül B Vitamini


Yukari lislenmis ürünler karistirilir ve 1 haftada 2 ya da 3 defa saçlariniza uygulanir. Bu karisimi nemli saçlara uygulamalisiniz ve uyguladiktan sonra streç bir filmle sararak üzerine Siçak bir havlu ile kapatmalisniz. Bu sekilde yaklasik 2 saat bekledikten sonra size uygun olan bir sampuan ya da sabun ile yikamalisiniz. Bu formül saçlarinizin güçlenmesini saglar ve saçlarinizin dödüklmesine engel olur.


Not : Bu yazi bilgi amaçli yayinlanmistir. Bu yöntemi doktor kontrolünde uygulayabilirsiniz. Meydana gelebilecek problemlerden dolayi sitemiz sorumlu degildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder