21 Mayıs 2011 Cumartesi

Türkiye’de Ipad Fiyatlari Ne Kadar ?

iPad’in insanlar tarafindan tercih edilmesinin en büyük nedeni ipad’in seffaf bir tasarima sahip olmasi ve yine insanlarin islerini çok pratik bir sekilde halletmelerini saglamasidir. Ipad APPLE tarafindan piyasaya çiktigi zamanlardan bu yana büyük bir ilgi gördü. Bu denli büyük bir ilgi görmesi APPLE’i yeni teknolojiler gelismeye bir nevi tesvik etti. iPad 2 de bu tesvigi bir sonucu olarak apple tarafindan binlerce mühendisin çalismasi ile ortaya çikmis bir üründür.



Ipad fiyatlari bulundugu / satildigi ülkeye göre degisiklik göstermesine ragmen genel olarak biribirine yakin fiyatlar üzerinden aliciya ulasmaktadir. Özellikle Avrupa birligi ülkelerinde ipad fiyatlari gayet uygun olarak karsimiza çikmaktadir. Eger ipad 2 türkiye’de Avrupa birligi ülkelerine göre neden daha pahali diye soracak olursaniz; Türkiye piyasasina resmi olarak girmemis olan ürünün yurtdisindan gelen kisiler tarafindan birer ikiser piyasa sürülerek satilmasidir diyebiliriz.


Eger sizde uygun bir fiyat üzerinden ipad satin almayi düsünüyorsaniz ipadfiyatlari.com web sitesini ziyaret ederek kendinize uygun oldugunu düsündügünüz ipad’i satin alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder