21 Mayıs 2011 Cumartesi

Adet sancisi nasil geçer?

Adet sancilari kimi bayanlar için eziyete dönüsebilmektedir. Bu dönemdeki sancilar, kisinin asabi ve anlayissiz bir tavir izlemesine yol açabilir. Bu dönemlerde bayan anlayisla karsilanmali, fazla üstüne gidilmemelidir. Bu dönemde ortaya çikan sinir sorununun bir baska nedeni de kisinin agrili ve sancili bir adet dönemi geçirmesidir. Bu dönemde kisinin kullanabilecegi çesitli karisimlar, kisinin gevsemesini ve adet sancilarinin siddetini kaybetmesine yardimci olabilir. Agrili adet gören bayanlarin bu sorundan kurtulmak için yapabilecekleri çesitli bitkisel karisimlar bulunmaktadir.



Adet sancilarinin bir numarali yok edicisi safran adini verdigimiz maddedir. Safran dünyaca ünlü bir bitkidir. Hatta safranin fazla çikarilmasi nedeniyle Safranbolu’ya bu isim verilmistir. Yabanci ülkelerde de adet sancilarinin bir numarali ilaci olarak kullanilmakta, kesinlikle kisa sürelerde etkisini göstererek kisinin rahatlamasini saglayabilmektedir.


Ayrica safran adini verdigimiz madde afrodizyak olarak da kullanilabilir. Cinsel istegi ve arzuyu arttirabilme özelligi ile de bilinmektedir. Bu amaçla kullanildiginda da fazlasiyla etkili olabilmekte, cinsel birlikteligi üst düzeyde yasamanizi saglayabilmektedir. Tam anlamiyla insanlar için joker bir maddedir.


2 parmagin tuttugu kadar yani bir tutam safrani bir fincan kadar suyun içerisinde kaynatilarak tüketilebilir. Adet döneminde kisinin istegine göre bal ile karistirilarak da tüketilebilir. Bal ile karistirilip tüketilirse daha etkili olur. Tatlandirici olarak da bal kullanilabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder